Waterfront Building

Läge

I HJÄRTAT AV STOCKHOLM

Det går knappast att arbeta mer centralt än härifrån. Med Stockholm Centralstation som närmaste granne är kontoret är alltid nära, resten av världen likaså. Både för er och era kunder. Runtomkring finns huvudstadens utbud av shopping, restauranger och kultur samtidigt som närheten till Stockholms vatten gör att avkopplande miljöer aldrig är långt borta. Här är det helt enkelt nära till allt.

Nära till kontoret, nära till världen

Waterfront Building är sammankopplat med Stockholms Centralstation – Nordens största resecentrum. Det gör det lika enkelt som miljösmart att pendla till och från jobbet, varje dag. 

En vanlig vardag inkommer och avgår tusentals tunnelbanetåg i T-centralen och ungefär 1100 tåg trafikerar Stockholm Centralstation från och till svenska städer och Stockholmsområdet. 

Till Stockholm Arlanda Airport tar det 20 minuter med Arlanda Express och tågen avgår minst en gång varje kvart under dagtid. Från Cityterminalen avgår flygbussarna upp till var 10:e minut och tar dig till Bromma Airport på cirka 20 minuter och till Arlanda flygplats på 40 minuter. 

För era medarbetare som cykelpendlar finns en säker cykelparkering under kontorsbyggnaden i parkeringshuset. Här finns också Waterfront Buildings lånecyklar, som ni kan använda för kundmöten och ärenden i Stockholm. I parkeringshuset kan du självklart också hyra parkeringsplats för din bil.