Waterfront Building

Byggnaden

Stram elegans i kreativ miljö

Waterfront Building står ut i Stockholms centrala stadsbild med sin stramt eleganta form och elva våningars glasfasad. Inifrån är det generöst med dagsljus och en fantastisk panoramautsikt över Sveriges huvudstad. Som en del av Stockholm Waterfront-komplexet finns också allt för ett kreativt och effektivt arbetsliv samlat på ett och samma ställe. 

Säkerhet och service i första rummet

Waterfront Building har en entré som är av internationell standard. Här möts era medarbetare och kunder av en välkomnande reception som är en del av byggnadens servicekoncept och som fungerar som servicecentral åt företagen som sitter här.

Där får ni hjälp med olika servicetjänster, till exempel att boka taxi, bud, restauranger och andra tjänster som ni efterfrågar. Det finns också stora möjligheter att skräddarsy tjänster utifrån ert företags behov. 

Waterfront Building har också ett avancerat tillträdesskydd där inpassering sker genom speed gates och där våningsplanen är avskilda. Till det kommer att receptionen är bemannad med vakt dygnet runt. Allt för er trygghet och säkerhet.