Waterfront Building

Byggnaden

Stram elegans i kreativ miljö

Waterfront Building står ut i Stockholms centrala stadsbild med sin stramt eleganta form och elva våningars glasfasad. Inifrån är det generöst med dagsljus och en fantastisk panoramautsikt över Sveriges huvudstad. Som en del av Stockholm Waterfront-komplexet finns också allt för ett kreativt och effektivt arbetsliv samlat på ett och samma ställe. 

Allt på samma ställe för ett kreativt arbetsliv

Som del av Stockholm Waterfront-komplexet erbjuder Waterfront Building mer än förstklassiga kontorsmiljöer. Här finns allt för alla delar i arbetslivet, från populära restauranger till möteslokaler av högsta klass. 

I entréplan driver Sveriges största nöjeskoncern Stureplansgruppen restaurangerna Griffins Steakhouse och Wagamama samt loungen le Café.

Runt hörnet finns Radisson Blu Waterfront Hotel där era affärsgäster kan bo när de besöker er arbetsplats.

Alldeles intill ligger Stockholm Waterfront Congress Centre med konferensrum i varierande storlek upp till hela 3 000 gäster. Där har ni möjlighet att arrangera företagsevenemang och affärsmöten av hög klass och kan även del av föreläsningar, mässor, konserter och mycket mer som berikar era medarbetare och bygger relationer med era affärspartners.