Nordens största resecentrum som närmaste granne

Nästa tåg till Arlanda avgår: Arrow down

I hjärtat av den pulserande storstaden Stockholm

Waterfront Building är ett av Stockholms mest centralt belägna företagscentrum. Med ett läge precis intill Stockholms Centralstation är ditt kontor aldrig långt bort och resten av världen precis runt hörnet. För både dig och dina kunder. Bara en kort promenad härifrån finns även kaféer, restauranger, butiker och kulturattraktioner – och Stockholms Waterfront förstås. Mer centralt än så här kan det inte bli.

RBG Bar & Grill

Njut av en drink eller måltid i internationell atmosfär på RBG Bar & Grill, beläget inne på Radisson Blu Waterfront Hotel. I den moderna och luftiga restaurangen serverar vi internationella rätter till frukost, lunch och middag.

Den populära lunchbuffén har något för alla smaker med varma och kalla rätter, bröd, desserter, och till middag kan du välja på säsongsbetonade rätter från vår a la carte meny. Baren är centrerad runt en öppen spis och är det perfekta stället att slappna av och umgås efter en lång dag.

Varje torsdag och fredag har vi After Work med goda drinkar, en DJ och skön stämning.

Griffins

Griffins excentriska inredning med franslampor, sammet, djupa fåtöljer och omaka möbler är perfekt för en avslappnad lunch och en oöverträffad miljö för en afterwork. På Griffins möts du helt enkelt av den där intima hemma-hos-känslan. Stureplangruppen beskriver själv restaurangen som ett ”feminint steakhouse” – folkets krog dit du går för såväl en drink och lite snacks i baren som en trerättersmiddag med noga utvalda viner. Även menyn präglas till viss del av det lekfulla. Här finns allt från två korvar med bröd och tryffelmajonnäs till asiatisk råbiff, hummer och flankstek.

Besök Griffins hemsida

Le Café

Le Café är en lugn oas mitt i den pulserande staden, med människorna, de spontana mötena och gatornas vimmel precis utanför. Ha frukostmötet med kunden här, ta en fika innan mötet eller beställ en cappuccino att ta med på tåget. Härifrån kan hyresgästerna också beställa lunch till affärsmöten.

Besök Le Cafés hemsida

Wagamama

Wagamama öppnade sin första restaurang i London 1992 och nu finns den första restaurangen i Sverige i Waterfront Building. Restaurangen är inredd i karaktäristisk Wagamama-stil inspirerad av japanska nudelbarer med långbänkar och ett öppet kök. Restaurangen har plats för ungefär 130 gäster och håller öppet för både lunch och middag. Här serveras snabb fräsch mat som är full av äkta asiatiska ingredienser i en trevlig atmosfär. Servicen är vänlig och man får mycket för pengarna.

Besök Wagamamas hemsida